HTML

Miért is?

2012.09.28. 13:36 gezvary

A névválasztásról csak röviden.

Először is le szeretném szögezni, hogy A remény rabjai a legjobb film a világon és mielőtt bárki vitába szállna ezzel a kijelentéssel, jusson eszébe, hogy nincs igaza. :)

Egyszer beszélgettem egy általam igen nagyra tartott emberrel a filmről, akinek azt mondtam, hogy a film mondanivalója szerint soha nem szabad feladni a reményt, legyen a helyzet bármilyen kilátástalan vagy akár igazságtalan. Beszélgetőtársam viszont tovább árnyalta a dolgot azzal, hogy a reménynek igazán csak akkor van értelme, ha az cselekvésre sarkall és ezáltal megtesszük a tőlünk telhető legtöbbet, azért, hogy változtassunk helyzetünkön. Igazat adtam neki.

Tehát, emberek! Remélni kell mindig, minden körülmények között, de tenni is kell azért, hogy lehessen eredménye a reménykedésnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyrabja.blog.hu/api/trackback/id/tr324808339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása